Pages

Friday, 27 January 2012

selamat pengantin baru!!

menjelang je raya cina banyak la kad jemputan kawin sampai kat umah
tiga hari  makan nasi minyak orang je
xpayah masak..
family aku pon xketinggalan wat kenduri kawin ni
my lovely sister akhirnya dah kawin...waaaaa..sedih + gembira..
gembira sebab akhirnya akak aku dah kawin
tapi at the same time aku pon sedey jugak coz dah xde kawan
aku dan akak teramat-amat rapat kat mana je kitorang pergi mesti sama-sama
dye jugak la tempat aku share-share story..tapi skang dye dah kawin..
terasa seperti ade orang yang merampas akak dari aku..huhuhu
pape pon tahniah kakkk!!!!
semoga kekal hingga ke akhir hayat..aminnnn



~aku sebagai video gurl~

~cantik kan gambar pelamin ni..pink puple~

bila la time aku kawin pulak ni..nak tamatkan zaman bujang cepat-cepat..heee~

4 comments:

Cik Meeja said...

Selamat pengantin baru wat kakak awak! Jangan sedey2..Nanti turn awak plak.. Chills!^^v

Jemput singgah SINI jugak ye..

QielaLuv said...

Tahniah utk kakak awak ! Btw, bila jodoh dah sampai..kawen lerr awak..heheh.. i follow u~~

Kongsi Apa2 Aje said...

kamu bila lak nak kawin yer...ekeke (^_^)

mysara said...

saya bila-bila bley..tunggu org je masuk meminang..heeeee =P