Pages

Tuesday, 17 September 2013

Assalamualaikum

Akhirnya impian nak pakai kereta sendiri tercapaiii!!
kereta ape?alah viva je pon..yang ni je aku mampu..hihi
ok la kan kecik seswai sangat untuk pompuan
asalnya dua minggu lepas aku ke showroom survey-survey dulu harga n gift yang dia bagi
kakak aku pulak suggestkan beli myvi se tapi bila dikira-kira bajet aku untuk sebulan fuhh..memang langsung tak boleh menyimpan
walaupon akak aku offer nak tolong bayarkan seratus tiap bulan tapi malu la jugak..dari mula-mula belajar sampai sekarang asyik pow dia je..hikhik
last-last keputusan nak beli viva jugak...
salesman tu pulak baik senang berurusan dengan dia
hari sign agreement dengan bank hari tu jugak boleh dapat kereta


 muke excited nak dapat kereta..sorry ye abg bank termasuk sekali~
kereta ni buat loan dengan rhb sebab interest dia paling rendah kalau nak dibandingkan dengan bank lain








tadaaaaaaaaaaa!!!!!!!


my purple viva!!
cantek tak..siap pasang spoiler lagi..ni special salesman tu masukkan dalam free gift
tengok tu nabil n mak saudara dia pon dah sama tinggi..terlebih makan calciyummm budak ni..heee

lepas ni takde lah main panas hujan panas hujan lagi
tapi takde la pulak kan alasan datang lab lambat sebab hujan..








2 comments:

hadi said...

siap bju sa same warne lg dgn kreta,...
^_^

Zaza Pinky said...

hadowww...ade keta doh..mane nye??nok tengok jugk keta tuuuu...:)