Pages

Saturday, 19 November 2011

nyanyukkksss

Assalamualaikum...

untuk yang ke berapa kali pon sa xtau la..
rasenye dah berbelas2 kali kot tertinggal kunci motor kat seat motor..
semalam kat fakulti perkara yang sama berulang lagi
maybe time tu tengah kalut-kalut nak pergi kelas kot
xpasal-pasal dapat surat cinta dari pak guard


sa pon siap pesan lagi kat rumet yang tumpang ngan sa supaya ingatkan pasal kunci motor
tapi dua-dua lupe..hehehe
hmmm..peristiwa tertinggal kunci motor ni dah pernah terjadi kat mydin ..jusco..dan kat fakulti lagi lah..
tapi alhamdulillah..
setiap kali tertinggal ada orang baik yang tolong jagakan
entah kenapa la sa ni pelupa sangat bab-bab kunci ni ek..ish3..
makan semut banyak sangat ke...hik2

4 comments:

Ahmad Zaki said...

Assalamualaikum.... agaknya sebab diaorang tahu tu motor perempuan kot.. muka pula cun bagi diaorg, tiba2 je la nak buat baik, nak mengorat ke... apapun syukurlah harta benda tak hilang....

mysara said...

wsalam..hehe..tp kat motor tu xde sign laki ke pompuan punye..tu la syukur sgt2 sbb xilang

Ahmad Zaki said...

oklah... saudari boleh tak beri kepastian 100% pada saya, adakah tidak ada orang seorangpun di kawasan berhampiran dengan tempat parking motor itu nampak saudari sedang parking motor?

Ada kemungkinan juga beberapa orang dah cam saudari dengan jenis motor dan nombor pendaftaran kenderaan saudari tu...

mysara said...

oo yg tu saya xpasti la..tapi len kali tinggalkan skali no tepon..ley contact..huhu.juz kidding(^_^)