Pages

Wednesday, 13 June 2012

Dinner time!!

Minggu lepas berlangsungla satu event terakhir rakan-rakan seperjuangan kelas BEKE..BEKE adalah ringkasan kepada major kos kitorang..Bachelor of Electrical Engineering (Power electronic and Drive). Sepanjang 4 tahun kami kenal masing-masing akhirnya tiba la di penghujungnya..huhu cam ape je ayat..biasa la kan setiap pertemuan ade perpisahannya..cakap pon xguna jom layan gambar dinner kitorang..temanye "elegent and glamorous". Event ni berlangsung kat Hotel Seri Malaysia, Ayer Keroh..






gambar-gambar budak kelas



budak terengganu dalam kelas kitorang..pantang berjumpe automatik akan terkeluar bahasa terengganu



bergambar ngan budak-budak umah~canteek x baju saya..hehe..dah lama cari jacket macam ni..terjumpa pulak kat fesbuk then terus order..asalnya order yang warna soft pink..tapi time nak pos tiba pulak benang dye tertarik..so pilih la yang hitam ni..tapi yang hitam ni pon cantik jugak kan..so budget untuk dinner ni jacket RM35 + Dress RM 35..

suka tengok gambar diorang ni..baju semua cantik-cantik..sporting abes la


 amik berkat..pinjam topi Queen of BEKE 


di red carpet bersama dress polkadot..^_^

6 comments:

keli menari said...

wahh cun cun semua.hehe

Misz Mieza said...

Amboi, sakan melaram.. Gojes2 belaka.. ^_^

mysara said...

hehe..1st n last event sepanjang 4 tahun tu masing-masing melaram cket =)

Deq's Qienz said...

bestnye diner..salam kenal ya

hadi said...

waaaa....
daa macam2 cite ade dlm blog ni...
>_<

mysara said...

hadi-->hehe..saje je isi mase lapang xtau nak cite ape..sila lah baca adi