Pages

Tuesday, 5 June 2012

membebel ceket..hehe

lamenya xupdate blog ni..
bukan xde ape-ape nak cite tapi bz je memanjang ngan fyp..
Alhamdulillah presentation fyp 2 pon dah selesai siang td
boleh la conteng-conteng kat blog sekejap..
emm presentation td?ok la kot cume method yang aku nak guna xkesampaian..asalnye projek aku ni kena run secara online tapi xexplore sangat la matlab ni so guna jela method offline..panel pulak cam xpuas hati je objektif untuk online ni xkesampaian..ape-ape pon asal keluar result sudah la kan..
supervisor pulak cuti bersalin so xde sape-sape yang guide aku pulak agak terkontang kanting la seket..
tapi sebelom present ade pulak dugaan datang..
awal-awalnye pagi pegi kedai printkan slides tapi harga mahal giler kot 24 helai kaler RM23 ringgit..cekik darah betol..wat-wat muka kesian dapat la 20 henggit..huhu
otw nak ke faculty pulak lalu la ikot highway..tibe la pulak kat tengah-tengah highway tu moto wat hal..minyak moto habes..cehh meter minyak tipu aku rupanya..level pon baru je separuh..aii memang sah dah rosak ni..
aku pulak dh takot ni nak present lagi duk pulak kt highway sorang-sorang..
tunggu la jugak kot-kot ade sape-sape yang behenti tolong..hampehhh men hon2 je tolong xpon..
kol la rumet aku datang tolong..seb baek dye datang walaupon slides dye xbape nk siap agi..hehe..thanx ek..
Alhamdulillah aku sampai sebelom turn aku lagi so sempat la wat preparation cket..
dah siap present baru la rase lega ceket..
hope panel baek ati la bagi markah lebih ceket kn..hehe

3 comments:

ieedaz @ mama_isha said...

singgah & follow...salam kenal yer! :)

Misz Mieza said...

Huhu.. Cakap pasal motor abes minyak. MM penah gak sekali kena.. Masa tu time balik keje.. Adoiayaiii.. Nasebla ada budak laki jual burger tolong gi belikan minyak.. Nampak cam samseng tapi baik ati gak rupanya..

Tu lah orang selalu cakap kan, Do't judge a book by it's cover..

mysara said...

hehehe betol tu MM..time kena ni rase nak nanges je..seb baek ade org tolong kan..pasni MM kena la selalu beli burger dye..hihi=P