Pages

Thursday, 14 June 2012

Sepahat


cube teka apekah gambar di atas..huhu
Sepahat~first time jumpe benda ni..jakun betol aku kan
pergi restoran tadi tiba terjumpe pulak excited nak cube then terus kawan aku orderkan..
thanx yer sudi belanja seafood arini~dah lama xmakan mewah-mewah camni..hehe
kalau kat terengganu rasenye xpernah kot nampak binatang makanan benda ni (ish ape nak panggil daa)
sedapla jugak rasenye..cam lala la kot..tapi tekak aku ni xley sangat makan makanan cam siput-siput ni so membe aku jela abeskan..

p/s : teruk perangai suh orang belanjakan tapi orang lain jugak yang abeskan..^_^



5 comments:

ieedaz @ mama_isha said...

kite pun xpernah jmpa benda alah ni..hehhe sedap eh?

mysara said...

bleh tahan la..rasanye cam lala..try la makan ;)

ros_reeza said...

Salam perkenalan :)

Eh, tak pernah dengar la nama dia.. Tak pe, nanti boleh la try carik.. tp, tak tahu la tekak ni boleh terima ke tak...

Misz Mieza said...

Huh? Ape tu? Siyes, MM pun tak penah makan & tak penah tengok pun..

Tapi klu jumpa pun tak makan kot.. MM pun tak makan benda2 kesiputan nih.. Siput sedut pun tak maunya tekak menelan.. Gugugu..~~

mysara said...

ros_reeza salam pkenalan jugak =)

MM > try pg kedai seafood ade kot..tapi kalau area2 pantai timur xde plak jumpe