Pages

Sunday, 1 July 2012

abes sudahh!!

Assalamualaikum..
Alhamdulillah abes sudah perjalanan 4tahun belajar di melaka..still ingat lagi 1st time sampai family hantarkan dan kehidupan di sana bermula dengan 0 kawan..sampailah tibe di hostel kebetulan ade kawan satu umah dan satu kelas..dengan dia la aku berkawan dan tinggal sebilik selama 4 tahun..walaupon sejujurnye aku xminat pon elektrik (cite-cite nak jadi doktor tp xkesampaian..berangan lebeyy..hahah) tapi lepas satu sem belajar tibe minat tu muncul..betol la kate orang tak kenal maka tak cinta..hehhe..sebelom aku cakap merapu jom layan gambar kitorang dari tahun 1 sampai tahun 4..


cube tgk tarikh tu rasenye 3 bulan bermula di UTeM..time ni naik bas je..rase la kesusahan kejar-kejar bas..huhuhu..1tahun pg kelas pakai baju kurung je sebab terbiasa hidup di matrix (skema seyyh)


Tahun 2..gambar ni mase dah matang cket..hehhe..

Tahun 3..bersama-sama dak kelas picnic tepi pantai

Tahun 4..nampak lagi matang kowt..huhu

banyak ag gambar nak upload sebenarnye tapi nanti blog ni dah jadi cam album gambar la plak kn..hehehe..tapi yang ni nak upload jugak xkireee..my garfield..kucing yang tersesat asalnye tapi lame-lame dah macam kucing sendiri pulak..hari-hari datang kat bilik aku almaklum la bilik aku ni ade beranda so senang la kucing nak masuk..tapi xpe aku suke..

 comel x kucing ni..geram kan..rase nak culik je wat alik terengganu..tempat dye tido dan bermain ni la dalam bilik aku seb baek rumet aku xselalu lepak dalam bilik..tapi..terima kasih sangat-sangat ntah sape tuan dye sebab bagi aku mencurahkan kasih kat si garfiled ni..huhuhu..rindu dye terfikir gak mesti dye sedey kan datang-datang kat bilik aku dah takde sane..;(

ape-ape pon setiap pertemuan ade perpisahannya..itulah lumrah kehidupan..semoga panjang umur kita bertemu kembali~


tamat sudaaa..last tgk la gambar konvo..gambar alumni je ni saje berangan dah konvo..(^_^)

5 comments:

Misz Mieza said...

Mesti lepas ni rindu dgn kenangan study kat sana.. Huhu.. MM pernah rasai.. Last jejak kaki di bumi Sabah after konvo, dalam flight nak balik KL boleh menitis airmata rindu.. Padahal baru lepas konvo & dalam flight tu.. Belum lagi terbang.. ='(

ieedaz @ mama_isha said...

wah..tahniah yer!

meimei said...

jgn lupe follow kite

mysara said...

MM --> hehe..btol tu..kejap je rase 4 tahun

ieedaz --> mekasih yer =)

zorro said...

http://blogzorroxx.blogspot.com/
please follow..i'll appreciate it