Pages

Sunday, 9 September 2012

Si penanam anggur

Assalamualaikum wbt..

lamanye tak meng'update' blog ni..puncanya malas + takde cerita yang menarik nak dikongsi maklumlah sekarang dah jadi penganggur yang berjaya..

tengok kawan-kawan dah nak mulakan semester baru terasa rindu pulak zaman belajar dulu..alhamdulillah 4 tahun belajar abis jugak kan tapi rezeki dapat kerja tu belom ada lagi..

tang mana jadi penganggur yang berjaya tu??haaa..tang tambah berat badan sudah semestinya..kalau time belajar dulu 43kg je tapi sekarang dah 45kg..hihi taniah-taniah

sekarang pulak dah tambah family baru..ehh sape tu..ni dia Pak Nab n Mak Nab
bertambah hobi baru bela arnab pulak



Pak Nab , Mak Nab n Cit

first time bela arnab..diorang ni memang kuat makan, bunyi pon takde tau-tau je time lapar mesti diorang gigit sangkar n tempat letak makanan..arnab ni hadiah dari akak n abang ipar aku sebab diorang tau yang aku ni suka manjakan binatang

Cit ni pulak dapat nama sebab perut dia buncit je memanjang..kecian takde adik beradik berkawan la ngan Mak Nab n Pak Nab..hehe


Miong pulak...emm tetap manja + dene pey^_^




inilah serba sedikit hidup si penanam anggur...huhuhu

7 comments:

DakwatHitam said...

pinjam seko arnab..nk wat daging beger..ehehehe

zorro said...

http://blogzorroxx.blogspot.com/
kalau xkeberatan, sudikah anda follow blog ini.tqvm ^^

mysara said...

amik la dakwathitam..dah namenye pinjam nt kenala pulangkan balik..tp hidup2..hehe

Misz Mieza said...

Kita sama suka manjakan haiwan.. Especially kucing.. hikhik! ^^,

Mohd Lokman Bin Ramli said...

hai.. jalan2 ke sini.. datang lah ke blog saya jugak. blogger utem

amer akat said...

aslkum.. u have so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
http://slapmestore.blogspot.com/

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/