Pages

Sunday, 24 March 2013

continue my studies!!!

Assalamualaikum..

I'm back!!!!hehe lama bebenau rasenye x meng'update' blog ni..wujud lagi rupenye..nak sambung cerita si penanam anggur la..aci x..

lepas menjadi menanam anggur yang berjaya 2 minggu lepas tu aku dapat call dari UTeM  untuk sambung study. tercapai jugak hajat untuk sambung study. ape lagi kalut la nak cari rumah sewa..Alhamdulillah 23hb sept aku sempat uruskan semua. tapi dalam hati sedih jugak la terpaksa berpisah dengan binatang2 kesayangan kan..sob3
1st day kelas pon aku pergi satu kelas je..yang petang punye aku ponteng.hehe pontengnye sebab nak join family aku pg melaka wonderland..best2..untuk orang yang takot air macam aku ni cukup la mandi2 kat tempat cetek..haha



nabil si perut boncit..hihi

yang tu 1st day kisah punye tapi sekarang aku dah masuk sem 2 pon..sekejap je mase berlalu kan..tajuk untuk master ni 'design and modeling bearingless permanent magnet synchronous motor'. hebat x name project aku..agak tertekan kalau buat2 simulation xjadi tapi kalau dah berjaye memang seronok sangat2..alhamdulillah walaupon agak susah tapi aku dapat supervisor yang baik dan cukup sporting.


haa ni la tempat aku setelkan project ni..satu hari mengadap pc je..berpinar2 mate~

walaupon kerja berlambak-lambak tapi mase untuk enjoy2 tu ade je..ni plak gambar bersama teman satu lab..

~bersama si azizah~

ade satu lagi kisah untuk dikongsi yaitu binatang kesayangan aku yang terbaru..jeng3~ tapi itu untuk entry lain la ye..petang2 ni tido la plak..haha

2 comments:

eCha said...

salam, saya tag awak

http://belogsaye-echa.blogspot.com/2013/03/1-giveaway-by-ara-craft.html

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/